Support Act Brad “Guitar Wilson

Sunday -
October
29,
2023
16:00
JJ Music House
Zoetermeer

The Handsome Hound Dogs verzorgen tijdens deze middag het voorprogramma voor Brad "Guitar" Wilson.

Cali Bee Music is verheugd aan te kondigen dat Brad “Guitar” Wilson zijn nieuwe album, Lovers Before Sunrise, op 7 april 2023 heeft uitgebracht. Het album heeft al drie nummer 1-hits opgeleverd op de radiolijsten in Brads thuisstaat Californië, met ‘Black Coffee At Sunrise’, ‘I’m Ready’ en ‘Blues Before Sunrise’. Het album staat momenteel in alle wereldwijde hitlijsten in de Top 30 van albums, gespeeld op onafhankelijke radio.

Wilson heeft talloze keren getourd met de legendarische band Chicago. Hij staat bekend als een moderne, knappe gitarist die als de beste de zaal kan vermaken. Wilson wordt door zijn publiek meer gezien dan alleen als een getalenteerde en charismatische gitarist, maar hij is ook een opwindende entertainer. Zijn optredens hebben hem tot een opvallende hit gemaakt op talloze shows. Wilsons liveshow wordt met pit en klasse gepresenteerd.

Hij was al een hitmaker met vijf albums op de wereldwijde radio en scoorde zijn eerste Amerikaanse hit. #1 filmtrack met het nummer ‘Teaser’ uit de film Vampires van John Carpenter, een samenwerking met producers The Robb Brothers. Andere belangrijke prestaties zijn onder meer zijn televisieliedjes op CBS en NBC.

www.bradwilsonlive.com

Share